“We gaan op zoek naar een voedingspatroon wat haalbaar is en bij je past.”

Gratis kennismakingsgesprek

Een gesprek van ongeveer 20 minuutjes waarin we bekijken of mijn aanpak de beste manier is voor jou om je te begeleiden naar je doelen.

Intakegesprek + voedingsadvies

Bij je intakegesprek bespreken we je doelen en hoe we ze aan gaan pakken. We gaan op zoek naar een voedingspatroon wat haalbaar is en bij je past. Na de intake ontvang je jouw persoonlijke plan voor het creëren van een nieuwe levensstijl. Voor altijd dus. Dit zal er voor zorgen dat de gewichtsverandering blijvend zal zijn. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw zelfbeeld. Samen gaan we op zoek naar de balans!

Vervolgconsult

Dit is jouw stok achter de deur. Tijdens deze consulten meten we je vooruitgang. We bespreken de dingen waar je tegenaan loopt en hoe je daar het beste mee om kan gaan. We werken o.a. aan het vergroten van je kennis over gezonde voeding. Maar veel belangrijker is dat je jouw valkuilen leert herkennen. Ook gaan we jouw eigenwaarde proberen los te koppelen van je resultaten op de weegschaal. Ervaring leert dat je na het gesprek altijd weer geïnspireerd en gemotiveerd de deur uit gaat.

Aanbevolen!

Traject €497,-

Intakegesprek + voedingsadvies en 10 vervolgconsulten (verspreid over bijvoorbeeld 4 tot 9 maanden)

Losse consulten:

Intakegesprek + voedingsadvies: € 117,-
Vervolgconsult: €57,-

Individuele voedingscoaching door een BGN Gewichtsconsulent wordt (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Ja, ik ga er voor!

Adres

Kruinstraat 11
5446 VE Wanroij

Contact

lieke@balancesintanthonis.nl

Vragen? Stuur een berichtje.

11 + 9 =