In 90 dagen een nieuwe Leefstijl..
SELFLOVE!

13 weekmenu’s en 90 recepten

In90dageneennieuweLeefstijl, wat houdt dat in?

Men zegt dat het 30 – 90 dagen duurt om een nieuwe gewoonte eigen te maken. Gewoontes zijn fijn! Die kosten geen energie, die doe je gewoon 🙂 Door 90 dagen dit programma te volgen zul je dus een heel eind zijn met het eigen maken van deze nieuwe Leefstijl. En tegelijkertijd ben je dan al 5 – 10 kg lichter! (Afhankelijk van meerdere factoren natuurlijk)

Dit doen we met volledig normaal eten. Gewoon brood, fruit, zuivel etcetera. Geen shakes, repen of andere gekkigheid! 

MAAR. Word je daar gelukkig van?

Oke, je leest deze pagina. Dus waarschijnlijk ben jij niet bij met jouw lijf. De grote vraag die jij jezelf mag stellen is: wanneer ben je wél blij met je lijf? Als je 5-10 kg (of meer zelfs) lichter bent? Dan zijn er nog steeds blubjes, rolletjes en putjes. Deze zijn wel wat kleiner, maar jouw perfectionistische oog zal ze nog steeds zien!

Dus… Waar word je wel gelukkig van? Wat hoop je dat die kilo’s minder je op gaan leveren? Meer zelfvertrouwen? Minder walging? Kleren aandurven? 
Deze dingen hebben namelijk niets te maken met het getalletje op je weegschaal. En het gave is, met deze hele nieuwe SELFLOVE versie van In90dageneennieuweLeefstijl gaan we samen aan de slag met deze punten. Dat doen we door te werken aan hoe jij DENKT. Zweverig? Maybe! Maar dat jezelf uithongeren niet werkt weten we allemaal inmiddels wel. Dus denk eens buiten de hokjes!

Gelukkig zijn, die balans hebben in je leven, is je fysiek én mentaal goed voelen!

 

“Meer zelfvertrouwen? Minder walging? Kleren aandurven?”

“Wat ik zo fijn vind aan Lieke is dat ze er ook humor in gooit, en niet alles statisch is”

Hoe gaan we dit aanpakken?

We gaan 13 weken samen aan de slag.
Je krijgt elke week per mail een dagmenu en 7 recepten, globaal afgestemd op jouw energiebehoefte. Ook zit er elke week een SELFLOVE-les bij zodat we je gedachten gaan shiften van haat naar liefde.
Communicatie met groep gaat via een besloten Facebookgroep. Niemand kan zien wie er lid is en wat er besproken wordt behalve de leden zelf.  Zo gaaf om keer op keer weer die band te zien ontstaan! Iedereen gunt elkaar het succes! Juist wanneer het even wat minder gaat krijg je zo veel bijval van zo’n groep!

Naast het waardevolle contact met de groep heb je wekelijks 1 op 1 contact met mij via Whatsapp! Zo heb je net die extra stok achter de deur, en kan ik je extra helpen.

Heb jij al super veel diëten gevolgd? Weet jij precies wat je zou moeten doen maar lukt dat telkens niet? Heb jij de neiging om je terug te trekken als het even niet gaat? En is een appje dan niet voldoende denk je? Dan kan het zijn dat deze online vorm van coaching niet voldoende is, en in dat geval kun je beter voor de individuele coaching kiezen.

Deelname “In90dageneennieuweLeefstijl SELFLOVE” €197,-

We starten 1 juni!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ja, ik ga er voor! 

dit veld niet invullen s.v.p.