In 90 dagen een nieuwe Leefstijl?

13 weekmenu’s en 90 recepten

In90dageneennieuweLeefstijl, wat houdt dat in?

Men zegt dat het 30 – 90 dagen duurt om een nieuwe gewoonte eigen te maken. Gewoontes zijn fijn! Die kosten geen energie, die doe je gewoon 🙂 Door 90 dagen dit programma te volgen zul je dus een heel eind zijn met het eigen maken van deze nieuwe Leefstijl. En tegelijkertijd ben je dan al 5 – 10 kg lichter! (Afhankelijk van meerdere factoren natuurlijk)

Dit doen we natuurlijk met volledig normaal eten. Gewoon brood, fruit, zuivel etcetera. Geen shakes, repen of andere gekkigheid! 

Hoe gaan we dit aanpakken?

We gaan 13 weken samen aan de slag.
Je krijgt elke week per mail een dagmenu en 7 recepten, globaal afgestemd op jouw energiebehoefte. Ook zit er elke week een leefstijlles bij zodat je je valkuilen kunt ontdekken en verbeteren.
Communicatie met mij en de groep gaat via een besloten Facebookgroep. Niemand kan zien wie er lid is en wat er besproken wordt behalve de leden zelf.  Zo gaaf om keer op keer weer die band te zien ontstaan! Iedereen gunt elkaar het succes! Juist wanneer het even wat minder gaat krijg je zo veel bijval van zo’n groep!

Heb jij al super veel diëten gevolgd? Weet jij precies wat je zou moeten doen maar lukt dat telkens niet? Heb jij de neiging om je terug te trekken als het even niet gaat? Dan kan het zijn dat de groepscoaching niet voldoende is. In dat geval kun je beter voor de individuele coaching kiezen.

“Wat ik zo fijn vind aan Lieke is dat ze er ook humor in gooit, en niet alles statisch is”

Deelname “In90dageneennieuweLeefstijl” €157,-

De volgende groep start 6 januari!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ja, ik ga er voor! 

Adres

Breestraat 1B
5845 AX Sint Anthonis

Contact

lieke@balancesintanthonis.nl

Zet mij op de 'houd me op de hoogte -lijst' dan stuur ik je een berichtje wanneer je je definitief kunt aanmelden 🙂

13 + 4 =